fotolös

Jag mår illa nu, åh inte igen!
Ska gå och sova, skulle egentligen kolla på nån skräckis på tv men är för trött. Lovar att fota massa imorgon eftersom bloggen har blivit gansma fotolös på senaste tiden.
Godnatt & kärlek/ snjo


?

Idol är slut, jag är trött, ingen luft, är slut, sprang uppför backen, äntligen hemma, måste sova!


Haha jag var ute lite för att träffa bästist nicole, :)

Mamma betalar

Har precis kommit hem efter en shopping dag med mamma. Jag sa ju att jag inte skulle handla något men när mamma betalar är det väl lungt? :) köpte iallafall med mig lilastrumpbyxor (har letat skit länge) och ett linne. Lägger upp bild senare. Nu står pajen i ungnen som jag har lagat, tacopaj igen. Så gott!
Efter jag har ätit ska Sandra komma hit för att kolla på idol och äta chips. Lägger in lite bilder senare men nu är maten klar, puss puss puss/ snjo

Vaken 9.00

Nu ska jag åka till Nacka med min mamma. Eftersom att hon är en sån där som vill vara där före alla andra så var jag tvungen att gå upp klockan nio -.- Men nu är jag ine alls trött. Jag ska nog inte köpa nåt till mig själv utan bara nåt till min pappa eftersom att det är farsdag nästa söndag xd Varför kommer det precis innan jul? För att de ska få många prestenter på en gång? Och så fyller Frida år nästa söndag men vi ska ut och äta på fredag. Ännu mer pengar att bli av med helt enkelt. Men nu ska jag gå , ha en bra dag!
Puss/ snjo


Ensamkväll? nej

Jahapp, där försvann ensam kvällen -.-
Mamma&pappa kom hem klockan halv nio, tack för det liksom. Men nu har jag iallfall kollar på Medium och kollar nu på Tila tequila. haha äälskar!
Imorgon ska jag troligen åka till nacka med min mamma, men berättar mer om det imorgon. Jag känner mig fortfarnde inte helt frisk men tror jag gör det efter en natts sömn. Så imorgon är det en frisk sandra som skriver.
Massa massa pussar/ snjo

Färdigmat & andraavenyn

Gokväll :)
Efter som att mina föräldrar lämnar mig ensam så fick jag äta färdigmat framför andraavenyn xd
Och nu ska jag gå och kolla på SOS gute, vet inte om det är bra men ska se om det är något som passar mig.
Massa pussar/ snjo


Bästis nicole


Sjuk bilder

Här är lite bilder från min sjuk dag:
Puss/ snjo


här har jag legat hela dagen ..


och igår..


kollade på film & läste

haha det var oth på tv


Här har du bilden sema xd

Okej, ni ser att jag har haft en ganska tråkig dag idag va? :)

Det är mörkt

Allt har blivit så mörkt ute på sista tiden. Klockan är bara tre men ändå har  det börjat mörkna och sedan går det så snabbt. Vid sex kommer det liksom vara kålsvart ute. Men jag tycker om mörkret, jag tycker om att lägga mig ner i soffan och bara mysa när det är mörkt ute. Jag tycker om variation, det skulle inte vara kul med sommar hela tiden, man vill ju ha kyla och mörker ibland också, eller iallfall jag. Nu ska jag lägga mig ner i soffan igen och bara mysa. Ha det bra i höstmörket /snjo


Helt ensam

Nu har jag ätit frukost, men känner mig inte alls bättre, snarare sämre. Ska gå och lägga mig och kolla på någon film vi har, typ sämsta men ändå. Har ju inte blivit så mycket bilder på sista tiden, men hur många vill se mig ligga i sängen sjuk liksom? xd
Det känns ju helt sjuk att när man går och blir sjuk, det händer ju inte så ofta så är det på lovet, HALLÅ! på lovet, man blir inte sjuk på lovet. Kunde jag ínte fått bli sjuk nästa vecka så jag hade sluppit gå till skolan iallafall. Nu missar jag ju bara roliga saker. Och ikväll är inte mina föräldrar hemma så då ska jag ligga här helt ensam och vara sjuk, tack!
Puss/ snjo


Bästis Frida försöker med en troschock men misslyckas :)


sjuk!

Hej, förlåt för att jag inte skrev igår men jag blev sjuk. När jag var på väg till Madde kände jag heltplötsligt mig ännu mer illamående än på morgonen. Så jag åkte direkt hem och gick och la mig och sedan bröt det bara ut. Jag mådde piss hela kvällen så det blev ingen Hamamrbymatch för mig heller. Och jag orkade verkligen inte sitta vid datan och skriva jag låg bara i sängen hela dagen. Idag får jag se hur det blir, skulle ju på teater men tror jag fortfarande är sjuk. Ska äta upp min frukost och sedan se hur jag mår. Förlår om uppdateringen idag också blir dålig, då beror det på att jag fortfarande inte är frisk.
Puss/ snjo


hejdå

Nu äker jag, ciao! :)

Borttaget

Det blev för mycket frågor så nu har jag tagit bort inlägget.
Kul för  er som hann läsa det, synd för er andra.
Peace out!

Frukost

Godmorgon, öppe tidigt idag, halv 11. REKORD! Nej men solen lyste imina ögon och även fast jag satte på mig ögonmasken så lyste det igenom -.- och så mådde jag illa, åh jag vill sova! Men iallafall, idag blev det ingen träning för Sandra hade andra planer, sen tror hon att jag ska sitta hemma och vänta och se om det inte blir så, ts! Men jag åker till Madelene i Salem snart, måste bara fixa mig och städa lite först. Sedan blir det Hammarby match lite senare. Nu ska jag gå och fixa frukost och kolla på andraavenyn.
Puss/ snjo


Här är Madde på skolavslutningen :)

Salem & Hammarbymatch imorgon

Har precis tagit en lång dusch efter kvällens träning. Jag förstår inte riktigt, när jag inte har börjat duscha så orkar jag inte. Aso det känns bara jobbigt. Men när jag väl är i duschen kan jag inte gå ur det är så skönt :)
Men iallafall, imorgon ska jag troligen åka till Salem för att träffa Madelene som jag typ inte träffat på flera veckor. Vi var jätte bra kompisar förut men efter att hon flyttat har det blivit lite sisodär med snacket och träffandet. Men imorgon ska jag nog åka dit i några timmar och umgås med henne :) Efter det blir det Hammarby match med Frida&Sandra, hejar inte på hammarby (djurgårn!) men eftersom att ingen vill gå med mig på djurgårds matcher får man väl nöja sig med Bajen om man vill se någon fotboll över huvudtaget.
Ska gå och lägga mig och mysa i sängen nu och kolla tila tequila, tror att det är sista avsnittet imorgon men vet inte säkert. Hoppas  att hon väljer tjejen på sluet (;. Mamma har även köpt hem en chokladbakelse som jag tycker att jag förtjänar efter kvällens träning så den ska jag stoppa i mig. Har även godis ifrån båten som jag kanske äter lite av, det är ju trots allt höstlov. Men ni får ha det bäst tills vi hörs igen imorgon.
Puss/ snjo


Hittade dessa bilder från i sommras på mig & Frida (jag var blond) och känner bara hur mycket jag saknar sommaren :(

Dagens städoutfit

Så här såg jag då ut idag ( lite suddig bild).


Byxor - puma
Linne - h&m
Kofta - ginatricot
Skönt men inte speciellt snyggt :)

Ska springa iväg på träning nu, skriver senare. Pussar/ snjo

Update: 1:a Sandra testar

Juste, igår skrev jag om "mirakelkuren" TRIND som skulle få mina naglar hårda och fina och jag skrev att detta skulle ta en vecka. Men på bruksanvisningen står det två veckor. Så jag tänkte nog ta och ge den två veckor iallafall. Eller tycker ni inte det? :)


Här är en av förebilderna som jag först
tänkt att lägga ut om två veckor, men här är
ett smakpro. Snygga va? xd

Städdag avklarad

Har precis kommit hem från städdag hos sandra xd Känner att jag har mindre och mindre att skriva om men jaja. Ska möta sofia i centrum om 50 min för att åka till Säta och träna. ÄNTLIGEN! Ska lägga upp dagens städoutfit lite senare. Men här kommer lite bilder från dagen.
Puss/ snjo


Glad Frida ska städa.


Vi gjorde en jättegod tacopaj som kanske inte ser så
god ut när helften är uppäten (;

försenad

Nu e jag försenad, skulle varit hos Sandra kvart över och har inte ens klätt på mig. Men jag ska skynda mig nu, skriver när jag kommer hem igen. Massa massa pussar/snjo

träningsliv i'm back

Godmorgon, har sovit tolv timmar i natt så nu är jag utvilad :)
Ska kolla ett avsnitt på andraavenyn samtidigt som jag äter frukost och efter det ska jag springa ner till Sandra för att städa hennes lägenhet. Vi får varsin biobiljett för det så det är ju kul. Ikväll har jag träning vid sju och det är ju bra. Och imorgon ska jag och Sandra köpa kort på friskis&svettis så att vi kan träna och bli smala (;
Puss /snjo


Frida&Nicole på skolavsningen :D

Saknar bästis

Pratar i telefonen med bästis Nicole som är i dalarna. Saknar henne i massor. Trodde inte man kunde sakna en person så mycket på så kort tid, men jag gör det. Jag saknar att kunna prata med henne när jag vill och att bara umgås. Men hon kommer i morgon, jippie!
Pappa ska ha datorn och jag ska lägga mig i sängen och chilla, A shot of love kl 22. Berättar om mina planer jag har i morgon, imorgon :)
Godnatt & massa pussar/ snjo


Älskar dig bästavän nicole!

1:a Sandra testar

Som sagt har jag varit på kryssning, och köpte då med mig dessa såkallade "underverk". Jag har aldrig haft fina naglar, det är inte så att jag biter på de eller något sådant som blir bara inte fina. De är mjuka som papper, fula som jag vet inte vad och aldrig blir de längre än några mm. Därför bestämde jag mig för att köpa TRINDs Nail Repair och TRINDs Nail Magic Buffer. Altså ett nagelack som gör naglarna hårdare och en fil som ska forma de. När jag blev tipsad om detta sa de att det bara skulle ta en vecka tills naglarna var så hårda att de inte alls kunde gå av. Därför har jag bestämt mig för att testa detta i en vecka, tydligen ska man ta på nagelacket och sedan ta bort nästa dag och måla på nytt. Jag ska ta innan bilder idag och efter bilder nästa måndag och berätta om resultatet. Hoppas verkligen att detta fungerar.!
Puss/ snjo


Så här ser det ut, tror ni att dt fungerar?


Bilder från kryssningen

Här kommer bilderna från kryssningen, enjoy:

En glad sandra går ombord på båten..


-




Ego pix


Tack för en underbar kryssning :)


sov tajm

Hejsan :)
Nu är jag hemma igen, och ska gå och lägga mig och kolla på tv, är skit trött! Sov några timmar i natt, men kan verkligen inte sova när det är ett sånt ljud på båten, är jätte lättväckt. Jag lovar att lägga in bilder från kryssningen lite senare, även om det inte blev så många xd. Har även shoppat lite, haha, berättar vad sen. Men nu väntar soffan på mig, ska kolla oth och gossip girl som jag missade igår. Ha det bäst så länge, så lovar jag att skriva lite senare.
Puss på munnen /snjo


I brist på bilder lägger jag in ännu en bild från Rhodos i sommras,
Jag tror det är jag till höger och Cattis till vänster, men vem vet? :)

Nu är vi snart i stockholm igen, h

MMS

Nu är vi snart i stockholm igen, har varit än mysig kryssing. Ni kan se vår hytt på bilden. Och jag lovar att skriva mer när jag har kommit hem, massa pussar/snjo:-)


Är på båten nu :-) har bara kollat

MMS

Är på båten nu :-) har bara kollat in hytten men ska snart gå runt lite , tog en dagens outfit bild som inte blev så bra, men jag har iallafall en tröja från Ginatricot, jeansleggings lånade av sandra och skor från stadium. Skriver kanske igen lite senare annars får ni ha en mysig söndags kväll, puss/snjo


kryssning 26/10 - 27/10

Tja, nu har jag fixat mig i massa timmar och är äntligen klar, ska bara gå på toa sen går jag. Kan inte lägga in dagens outfit förens senare (mobil) för jag ska låna lite kläder av sandra (;
Jaja, nu åker vi iallafall på kryssning, kommer hem i morgon runt hem men jag lovar att mobilbloggar när vi är i Sverige, tänker inte göra det i Finland bara så ni vet :P
Hej då alla sötisar, hopaps ni har ett bra dygn utan mig & sakna mig inte för mycket xd
puss/ snjo
p.s nås på mobilen om det är något


Nu åker bästisarna Sandra&Sandra på kryssning, 26/10 - 27/10

Godmorgon solstrålar i regnet

Godmorgon solstrålar i regnet,
Har precis vaknat efter en skön skönhetssömn, och ska äta min frukost som består av exakt samma sak som i går (fortfarande inga ägg). Hade även tänkt att kolla på ett avsnitt av andraavenyn för att komma ikapp :)
Men skriver självklart senare, pussar /snjo


godnatt

Mamma säger att jag måste sova -.-
ska man lyda? ja? är ändå trött, jätte trött .. måste sova, vara pigg. Imorgon ska vi på kryssing, öppe hela natten, måste sova, godnatt!

bild från i sommras när jag och Cattis var på Rhodos, saknar!


Kläder idag


idag hade jag på mig;
strumpbyxor - h&m
kjol - h&m
linne - ginatricot
kofta - ginatricot
mössa - h&m

Shopping idag


långt linne från bikbok - 99kr
tjocktröja/tunika ginatriocot - 199kr

Äntligen hemma

Äntligen hemma, har spelat bowling i massa timmar nu. Kan bara säga att jag inte är bra, men det är ändå ganska kul :) Vi åt även mat, nån kött grej (gott)
Idag var jag med Sandra, Frida & Bella istan och shoppade. Blev förtjej inte så mycket shopping för mig men fick iallafall med mig en tröja och ett linne hem. Håller på att spara pengar i massor tills jag ska till London om ca en månad. För då blir det shopping med syster! :D
Nu ska ni få se lite bilder från dagen, det jag handlade får ni se om ett par minuter (;
Puss / snjo


När vi kom till stan var det kuddkrig på plattan, haha!


Dessa haldukar är sjukt snygga xd vill bara påpeka att den lila väger typ ett ton ..


äta bör man annars dör man ...


.. äta gör man ändå dör man :o


sötisarna istan


underbara Cattis var också och spelade bowling :)

hejhej, sitter på donken och ska s

MMS

hejhej, sitter på donken och ska snart åka och möta mina föräldrar så ska vi spela bowling och äta mat med massa kompisar. Hinner inte åka hem och skriva nåt emellan men jag skriver när jag kommer hem. Puss/snjo:-)


jag är en idol

För några dagar sedan hade jag tråkigt, så jag gick in på idols hemsida och gjorde frida, nicole & mig till idoler,
haha är vi inte fett heta? :)

vaken

Godmorgon :)
Har precis gjort frukost, juice, yoghurt och mackor. Inte värsta goda men äggen va slut eftersom att jag och sandra gjorde maränger igår (goda). Idag ska jag åka till stan med sandra&frida. Jag ska nog köpa en tröja som jag har spanat in på ginatricot, om jag inte hittar något annat (som jag troligen gör). Nu ska jag äta frukost och se på andraavenyn, ligger skit mycket efter. Men nu ska jag komma ikapp över lovet. Jag skriver en gång till innan jag åker så oroa er inte :)
puss / snjo


här har vi frida som är utråkad på matten :)


Hejdå Loulou

Tittade nyss på idol, Loulou åkte ut, yes! Jag tyckte hon var sämst så det var ju bra :) Men ska kolla på idoleftersnack med mina kära föräldrar nu, och sedan ska jag sova, skiiit trött!!
Lovade Mathias att han skulle få vara m i bloggen, så typ MATHIAS nu är du med :)
puss till dig & alla andra /snjo

Jag&Robin hade kul

Tja,
Hemma efter en rolig ute kväll.. Eller jag och Robin hade iallafall kul xd de andra var tråkiga ..
menmen, imorgon åker jag, frida och sandra till stan, vet inte riktigt varför.. men för att umgår typ :) Sedan ska jag åka och spela bowling och äta med min familj och typ massa andra. Men självklart skriver jag igen imorgn. Eftersom att jag glömde kameran hemma så blev det inga bilder. Men jag har iallfall fått tillbaka min mobil nu, jippie! Nej, jag hade lärt mig att skriva sms med sonyericsson (myckjet bättre) sen nu ska jag byta itllbaka till nokia igen. Jaja, det är ju bättre med en nyare mobil, och fixar, hoppas jag!
Ska se slutet på idol nu, puss&godnatt / snjo


slänger in en bild på sandra & nicoles hund, såå söt!

kärlek på gång?

Här har ni min bästavän och hennes beundare, är det bara jag som ser hur bra de passar? lika som bär!

klädval idag


strumpbyxor - h&m
 kjol - h&m
tröja - h&m
och om någon undrar är underkläderna också från h&m, haha nörd xd
örhängen - sandras
halsband - don't remember

tre små vänner

Hej, nu har Sandra gått hem till sig för att äta, men vi ska ses senare idag :)
Startade dagen med nån "FN-fadder" grej i skolan, man skulle vara en/två från varje årskurs i varje grupp. Eftersom att jag var ensam från nian trodde jag det skulle vara jätte tråkigt men det var det inte. Jag fick tre små kompisar :P Malin, Malik och Vilmer. Såå söta! Först målade vi med händerna sedan skulle alla barnen ställa sig runt hela skolan och hålla varanadra i händerna xd lite mobbat, men kul att slippa lektionerna.
Tog lite bilder på allt, här har ni dom
pussar/ snjo


alla håller varandra i händerna, kärlek ♥


nicole&agnes


juste, sen efter fick de som ville sjunga i matsalen när alla satt och åt :)
detta är arvand.


och i mörkret är det dilan


fyrorna hade typ halloween fest xd


jag älskar mina bästavänner


Nicole med hennes supersöta hund

bilder kmr

Tja,
Sitter här med sandra och typ gör ingenting, har tagit massa bilder idag men lägger in dom lite senare.
Ikväll ska jag nog gå ut med lite kompisar, vi hörs /snjo


höstlov

gormorgon :)
Sitter här i all lung och ro, fast jag vet att jag egentligen har skit bråttom. Nicole kommer om en kvart och jag har inte ens satt på mig kläder. Men ska springa och göra det nu. Idag har vi ju den dära grejen i skolan sedan är det bara vanlig skoldag tills två. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske ut :)
HAHA juste, vet ni? jag glömde att det är höstlov i morgon!! Jag läste min kompis blogg så stod det dära, jag bara omg juste! Jag har inte så mycket planer under lovet, förutom kryssing&teater. Men något hittar man väl alltid på (;
Nu ska jag skyndra mig kramar /snjo

älskar dig bästavän

Oj nu blev det många inlägg på en gång, men måste bara lägga in det här också (;


frida trodde hon var en modell hela dan, men erkänn att hon är söt, visst? älskar dig bästavän, föralltid!

nu ska mamma ha datorn, och jag ska gå och kolla på desperate housewives&greys anatomy (inspelat)
kanske skriver ett mobilinlägg ikväll, annars hoppas jag att ni sover gott, puss/ snjo

Min dag den 23 okt

Tja,
Gympan imorse blev inställd. Kändes piss när man gått upp åtta helt i onödan. Men fick i alla fall håltimme så..
Efter skolan följde Sandra med hem och fixade sin blogg, eftersom att hennes data in funkar.
Imorgon har vi någon grej i skolan när en från alla klasserna ska vara tillsammans, självklart kom jag i bästa gruppen -.-
Jaja, laddar upp lite bilder från idag.
puss/ snjo


sandra & frida, bv för alltid


värmde upp inför luciaträningen


jag&sandra framför kameran


Så här ser jag ut idag



Dagens outfit består av:
jeans - monki
tröja - madeleines
linne - h&m (syns ej på bilden)
örhängen - six
ursäkta att ansiktet inte blev så lyckat, bättre lycka nästa gång!

upptagen

Hej, förlåt för att jag inte har skrivit något på hela dagen men håller på för fullt att fixa min design här på bloggen. Kanske inte är så jätte fin men det är ju första gången :)
Nu ska jag fortsätta, skriver mer senare och lägger även upp bilder från dagen då, puss/ snjo


Godmorgon i kylan:-) jag står utan

MMS

Godmorgon i kylan:-) jag står utanför Gympasalen och väntar på att min lärare ska öppna dörren och för er som inte gått ut än, KLÄ PÅ ER! Idag slutar jag kvart över tre så det blir inga inlägg före det. Men ni får ha en bra dag, puss/ snjo.


du kommer föralltid att finnas i mitt hjärta

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig,
du vet vem du är ..♥

high school musical premiär

Hej, kom precis hem från premiären på High school musical. Den var inte så bra som jag hade förväntat mig, men eftersom att jag inte äälskat filmerna innan så var det kanske inte så konstigt.
Freedom writers var jätte bra, fett sorlig.. rekomenderar verkligen att ni ser den. Men på high school musical var det några skitungar som satt och pratade bakom mig och bella hela filmen, fett jobbiga. 'Bästa filmen I ever seeen' (intern skämt) Men nu hade jag nog tänkt att se slutet på oskyldigt dömd och plugga klart min engelska tills imorgon. Ser eventuellt också på a shout of love på mtv, men får se om jag orkar.
Sov så gott/ snjo
 
frida är ljuset i mitt mörker

 
bella, alltid lika söt


sandra,nicole&bella, kärlek! (foto:nicole)

bio x2

Godmorgon,
Såg precis att mina mobilbloggsinlägg hoppade in lite sent. Jag trodde inte att det skulle funka, men tydligen. Nu har jag lite bråttom, som alltid, men ser verklgen fram emot dagen idag. Det börjar med att vi ska gå på bio med skolan, freedom writers. Sedan har vi lite lektioner och efter det ska jag,sandra,bella,nicole och frida gå på premiären av high school musical (:
Så det blir en lång dag, och jag tror inte att jag kommer skriva något förens jag kommer hem ikväll om jag inte provar att mobilblogga.
Ha en super dag, puss/snjo


Sitter i skolan och fick precis reda på

MMS

Sitter i skolan och fick precis reda på hur man mobilbloggar. Så jag slänger in en bild från igår och jag, nicole, sandra och Bella träffade johan, Lars, loulou och sepidhe från idol. Ha en fortsatt bra dag/snjo:-)


Hoppas ni får en underbar kväll

Nu har jag suttit och skrivit min uppsats ett tag, och känner mig entligen klar. Ska precis gå och äta lite middag innan jag åker  till min träning. Tror inte att jag hinner skriva någonting efter eftersom att jag är jätte trött och ska sova. Men jag ska försöka komma åt datorn en snabbis efteråt. Skriver ju annars självklart imorgon bitti.
Hoppas ni får en underbar kväll puss/ snjo


gammal bild på nicole, som jag föralltid kommer älska

springa av sig lite

Kom typ nyss hem från skolan och är jätte trött, känns bra att det är fotbollsträning ikväll så man kan springa av sig lite. Vi har börjat med träning en gång i veckan och det känns piss. Men på fredag ska jag och sandra köpa kort på friskis&svettis så det känns ju nyttigt :)
Ska kolla på oth som börjar om tjugo min och äta mellis, sedan ska jag skriva klart min uppsats som ska vara inne på torsdag, så har lite tid i morgon också.
juste, igår träffade jag,nicole,bella och sandra några från idol, Johan, Lars, Sepideh och Loulou. Det var skitkul eftersom att jag hejar på Lars :D


här är bilderna som världens bästa fotograf (läs:jag) tog:

från höger; sandra, sepideh,nicole,loulou,bella


från höger; johan,nicole,lars

kärlek till er

rolig skoldag, mådde dåligt, trött, älskar mina vänner..

bilder från dagen:

frida&jocke hade kul på engelskan

karim dansar

och leker fjortis

agnes ville visa sitt betyg

jocke&karim tyckte dom var coola


nicole&agnes på väg hem i höstregnet

stressad

godmorgon,
Känner mig lite smått stressad för jag vet att nicole kommer plinga på dörren när som helst. Jag låg i sängen alldeles för länge idag, så det blev lite brottom. Börjar om 10min och slutar runt tre så det blir ett till inlägg när jag kommer hem.
Ha en bra dag
puss/ snjo

mobilblogg?

Juste, jag har undrat hur man mobilbloggar. Om någon vet så kommentera gärna :)

blogg ägare, igen

Hej
Ja nu har jag skapat en ny blogg igen, återigen förhoppningar på att klara av att skriva några gånger om dagen. Hitills har jag misslyckats med mina ca 3 bloggar. Men får se hur det slutar denna gången. Jadå, jag heter SaNdra JOhander (där av namnet) och jag bor i skhlm . Jag är femton år och på fritiden spelar jag fotboll och är med kompisar (:
 Haha mina vänner (läs:jenny&sema) har tjatat nu skit länge på att jag ska skaffa blogg men nu när jag gör det känner jag bara att allt är en röra, vad ska jag skriva om? hur skriver man så det är interessant? Just nu känns det inte som om det  går så bra, men får hoppas det blir bättre med tiden (:
Är jätte trött så jag ska gå & lägga mig i sängen och se på oth som jag spelade in från igår..
pussar/ snjo


& här har ni mig, bloggens första bild (;

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0