Helg

Jag är så trött och längtar egentilgen bara tills helgen. Kollar andraavenyn och ska snart äta, efter det blir det plugg och sedan träning. Skönt att få springa lite. Imorgon blir det idol och sedan bio vet inte riktigt vad som händer resten av dagarna i helgen.
Puss


Grey's & glass

Har inte hunnit blogga någonting idag har pluggat jätte länge, är nu iallfall nästan klar med engelskan som snart ska vara inlämnad. Ska gå och lägga mig och kolla på grey's snart och äta glass. Funderar även på att sticka och måla naglarna, får ser om jag orkar. Bilderna från London kommer troligen imorgon.
Godnatt& puss/ snjo

Hemma igen

Nu är jag hemma efter en mysig weekend i London. Känns ändå rätt skönt att vara hemma förutom all slask som ligger på backen. Har blivit mulan flera gånger idag -.- men mulade även jocke hähä!
Ja, vad ska jag säga om london? En mysig stad som jga blev kär i direkt när jag såg det. De röda dubbeldäckarna som åkte runt på gatorna och allt. Har shoppat lite smått, blev bla ett par uggs liknande skor och lite kläder.
Eftersom jag missat massa dagar har jag massa plugg att ta igen så ska sätta fart nu. Lägger in bilder senare, om jag orkar!
Puss/ snjo

Hejdå Sverige!

Hejdå, nu åker jag bort från snön som kom inatt till ett någon varmare London.
Ni får har det bäst, kommer troligen inte uppdatera bloggen men jag kommer ju tillbaka tills onsdag.
Massa massa pussar!
Jag kommer sakna flera, och ni vet vilka ni är :) <333

London 22/11 - 25/11

Som sagt så åker jag till London imorgon, detta ska jag syssla med:

- Bara ta hand om mig själv, eller kanske inte ska iallafall inte tänka på några bekymmer och bara softa.
- Shoppa, om jag nu hittar någonting skojsigt, har sparat pengar iallfall.
- Umgås med min syster, det är inte så ofta som vi träffas efter att hon flyttat det blir mest en gång i veckan men nu blir det 4 dagar med älsklings syster.
- Fota, ni har jag fått tillbaka min kamera och ska fota som en galning och sedan ska ni få se alla (nästan)


Kommer säkert hitta på massa andra roliga saker men det berättar jag om när jag kommer tillbaka,
puss


Design klar

Nu har jag missat ryktet går på femman, attans! Men jag blev helt slukad av att fixa klart nicoles design som jag började med. Hittade aldrig någon bra bakgrunsbild men det fick bli någon med löv, hah!
Ska iallfall kolla slutet på idol och efter det ska jag städa kalrt i mitt rum eftersom att jag hatar att komma hem till ett stökigt rum, pedant?


haha, här har ni agnes och alex (bakom mobilen)
för några dagar sedan :)

Packar

Hejhej
Hann inte skriva någonting igår eftersom att jag hade fysträning i tvåtimmar. Har så himlans mycket tträningvärk, men jag älskar det, för då känner man sig iallafall nyttig :)
Håller på att packa just nu och städa mitt rum, ska också äta snart. Hade tänkt att plugga lite, men pallar inte, det är ju fredag. Jag åker iallfall till London imorgon för er som inte visste det. Men jag återkommer ikväll.
Pussar/ snjo

p.s har fått tilbaka min kamera nu så det blir massa foton i Londin, jippie d.s

Britney i högtalarn

Nu har jag pluggat i massor av timmar har endast tagit två pauser och det var när jag åt och när pappa skulle ha datorn, känner mig riktigt stolt! Men här ibland allt pluggande så lyssnar jag på musik och jag har nu i två timmar lyssnat på Britney Spears, haha! Jag älskar speciellt alla hennes gamla låtar. Har nog lyssnat på "Lucky" typ femtio gånger på rad men nu är det "My only Wish (this year)" som gäller. Får värkligen den där julstämningen i kroppen och låten är ju bara så underbar, för er som inte har hört den, lyssna ni kommer inte bli besvikna! :)


Jag&Sema försökte ta kort när vi ritade i snön men eftersom
att Jenny fortfarande har min kamera fick bilden bli med
mobil, och ni ser ju hur bra den blev (;

Är vintern här?

Eftersom att snön yr utanför mitt fönster och denna gången stannar den också kvar på marken tänkte jag skriva några för&nack delar med snö, enligt min åsikt

Fördelar
- Fint: är det inte helt underbart att gå ut en dag när solen lyser och snön knastrar under skorna? I love.
- Pulka: jag älskar att åka pulka och det har jag alltid gjort, jag älskar även att se små barn som åker och ler från öra till öra.
- Ljuset: man kan gå hem på kvällen utan att det är mörk för den vita snön lyser upp, praktiskt.
- Julstämingen: det är ju inte en riktigt jul utan snö visst? Men om det är snö så blir ju allt mycket bättre. Tänk er julgranen på torget full av snö mycket finare en om den e grön.

Nackdelar
- För länge: jag går alltid och önskar att det ska bli snö och längtar men när den sedan har legat på marken i några månader tröttnar jag och vill bara ha solen och värmen.
- Slask, slask, slask:  HATAR slask. Jag tycker att snön borde försvinna lika snabbt som den kom, för vem tycker om att bli dyblöt i skorna?
- Kyla: okej jag tycker om att det är lite små kallt, iallfall när man är inne. Men när man sedan ska gå ut i kylan och speciellt om man ska vara ute länge då är det inte skönt att frysa om händer&fötter. Ge oss en varm vinter!

Vad tycker ni är för&nack delar med snö/vinter?


Regn & plattathår

Tja
Har precis kommit hem och är dyblöt. Hatar att vara ute i regnet speciellt om man har plattat håret, tuar att jag inte hade det idag hähä. Ska gå och träna spinning med min mamma idag sen efter det är det tv som vanligt. Ska försöka plugga lite kanskekanske men njaa jag orkar nog inte. Ska iallfall fortsätt att sticka på mina vantar. Nu ska jag äta
Pyss/snjo

Träning

Nu är jag nästan klar, äntligen! Känner mig väldigt stolt över mig själv :)
Ska gå och träna nu, men skriver kanske ikväll.
Föresten, Jenny ska ta med min kamera imorgon så nu kommer det bli fullt med bilder igen. Bloggen är ju väldigt tråkig nu.
Pussar


Mätt

Nu har jag hunnit äta korv och ät supermätt, fick bli det till middag eftersom att min pappa satt fast i bilkö och mamma tränar. Ska gå på träning om ungefär en timme men innan det hade jga tänkt at fortsätta skriva på min svenska grej. Puss på munnen/ snjo

Nicole är mitt mirakel

Jag vet en tjej som är bäst i världen. Hon betyder mest för mig och det kommer hon altlid att göra. Hon finns alltid där för mig som jag finns för henne. Jag skulle inte kunna leva en minut utan att veta att hon finns vid min sida.
Snart 10år och dem 10åren med dig har varit bäst. Medgångar och motgångar men det har inte stoppat oss, för vet du? du är min bästavän och så kommer det alltid att vara. Jag vet att jag inte är perfekt och inte alltid är den bästa för dig men jag försöker, för jag vill aldrig förlora dig.
Du är mitt mirakel, mitt lyckopiller.
jag älskar dig Nicole!


Skolfoto

Hejsan
Idag är jag hemma och abra tar det lungt nu på eftermiddan det känns skönt och jag behöver skriva lite till skolan också. Men jag ska iallfall på fotbollsträning men det är först vid sju. Ska alldeles strax gå och kolla på oth men efter det ska jag plugga. Känner mig rätt seg idag men det brukar ju vara så på måndagar. Det är kallt ute också, frost på gräser vintern är verkligen på väg. Men jag skriver troligen senare.
Puss/ snjo



skolfotot har fortfarande inte kommit -.- men vi har fått sett dom och här har ni min klass, vanlig& spex

Hälften avklarat

Har skrivit en av de två uppgifterna till den dära bokgrejen känns skönt, forsätter någon annan dag denna vecka. Men nu är det träning som gäller känns skönt :)
Ska möta sandra om tio min så ska gå och packa ihop mina saker nu inan jag ska iväg. Det blir bowling efteråt så bloggen får först en uppdatering ikväll. Men ska kila puss/ snjo

Plugg

Har nu städat, vikt tvätt och ätit lunch och nu ska jag börja med min bokrecension. Hoppas det går bra men är rätt sugen på att skriva den nu. Ska träna efter, puss/snjo

Det snöar

Jag stod i köket och så kollade jag ut genom förnstret och såg att det snöade :O Första snön iår, älskar! Men det är lite tråkigt att det är för varmt för snön att ligga kvar men nu känns det verklien som om vintern&julen är på väg. Det är ju bara två veckor kvar tills förstaadvent.
Idag är det väl en vanlig söndag händer inte så mycket, det här är iallafall mina planer för dagen:

• Tvätta mammmas&pappas golfklubbor (behöver pengar till julklappar)
Städa & damsuga mitt rum (behövs efter att jag spillde ut en pennvässare ifredags)
Plugga (måste börja skriva min bokrecension, helt bli klar)
Träna (core första gången)
Spela bowling med mamma,pappa& Niklas
Kolla på allt bra på tv ikväll (spelar troligen in)

Ny header

Haha jag hade superduper tråkigt så då exprementerade (elr hur det nu stavas) jag med massa headrar. Tills slut blev det denna skönhet *host. En helt svart blogg, det är någonting nytt. Har kanske den i ett tag tills jag orkar göra en finare. Ska lägga mig och börja läsa på min engelska bok.
Godnatt/ snjo

Jag tävlar

Jar har sett jätte många gånger att det finns de som anordnar tävlingar i sina bloggar och nu har även jag anmält mig till en.

Så jag är med och tävlar hos tomic där man kan vinna massa fina saker, testa du med! :)
Du kan vara med fram till den 23november

Kamera återfunnen

Hej i höstmörkret :)
Var på gymnaiemässan i morse med Frida supermysigt, har nu ändrat mig helt från hotell/restaurang till it/media. Efterom att jag itne vet riktigt vad jag vill bli så är det ju smart att ta it så man lär sig massor som man har nytta av och så media som är kul, eftersom att en av mina typ många jobbdrömmar är journalist. Efter jag kom hem där ifrån så har jag bara varit hemma med mamam&pappa en mysig kördagkväll heltenkelt. Och nu längtar jag såååå mycket till gymansiet. Skriver snart igen, puss/ snjo

p.s som jag skrev tidigare hade jag tappat bort min kamera men nu är den återfunnen, Jenny hade snott den -.- så skriv massa hatbrev till henne nu, haha! d.s

Kort inlägg

Tjena
Igår var jag på gymnaiemässan med klassen och ska dit idag igen en snabbis. Efter det åkte vi till idol och sedan var jag på bio med Madelenie som jag inte träffat på typ jättelänge.
Skriver vad jag tyckte om filmen lite senare :)
Måste kila, puss/ snjo

SOOOVA

Är så trött att jag nästan somnar på tangentbordet -.-
ska sova nu, hörs imorgon! puss

Youtube klipp?

Jag kan inte lägga in youtube klipp, aso den dära knappen där det ska stå uppdatera finns inte -.-
Fett irreterande när jag har hittat en ny favoritlåt. Lyssna på den och kommentera var ni tycker om: Kent - pärlor.
Det var när kristoffer berättade att kent var hans idoler som jag började lyssna, älskar verkligen den låten!

Oplanerad bloggpaus

hejsan.
Förlåt för denna oplanerade bloggpaus, det bara blev så. Har inte haft ork att sitta vid datorn på hela veckan och ahr det egentligen inte nu heller men det blev så eftersom att alla (läs: Jenny&Sema) tjatade. Vad som har hänt denna vecka? I måndags var jag först och tränade spinning med Sandra och efter det hade jag fotbolls träning. I tisdags var jag och Sandra på yoga, inte min favorit precis men det var lite skönt. I onsdags var jag och tränade med min mamma. Som ni kan läsa så har jag inte gjrot så mycket förutom att tränat och sedan typ sätt på tv. Hade planerat att börja med min bokrecention idag men orkade inte, ska försöka börja på söndag. Vi har två böcker att läsa i skolan sv/en och jag är klar med den svenska men har itne börjat med engelska, hatar att läsa under tidspress. Men ikväll ska jag gå på fysträning med fotbollen, alltid lika jobbigt. Men ser verkligen fram emot dagen i morgon då det känns som om det blir en jätte rolig dag. Först  ska klassen åka till gymnaiemässan och efter det åker jag, dilan, sandra, frida, ebba, isabella och agnes till idolgenrepet. Sedan på kvällen ska jag och madeleine gå på bio. Vet inte riktitg vilken film det blir men det blir väl någon bra får man hoppas (;
Känns skönt att skriva igen, massa pussar/ snjo

p.s jag har tappat min kamera så jag vet inte hur det ska bli med bilder framöver efter som att min mobilkamera inte tar så bra bilder, men jag ska ta med den ändå så att ni får se lite av min vardag d.s

Sandra testar b-vitamin

Som ni vet så testade jag trinds nagelförstärkare? Iallfall så hjälpte det inte så mycket, eller rättare sagt så blev naglarna inte så mycket hårdare men de blev finare (form) och så. Men jag vill fortfarande ha hårdare naglar, och eftersom att jag inte har så jätte "friskt" hår så tänkte jag börja äta b-vitamin. Så det har jag börjat med nu, ni ska få höra om det blir någon bättring. Man ska tydlingen äta en om dagen i samband med måltid så det är vääl det som gäller.
Ha en trevlig söndags kväll, puss/ snjo

Farsdag

Idag har jag och mamma promunerat till skärholmen, köpte inte så mycket utom typ strumpbyxor. Efter det lagade jag en förätt till ikväll, eftersom att det är farsdag så ska vi "barn" laga mat så strax ska vi åka till min bror där vi ska äta. Trevligt!
Har inte gjort så mycket annat idag.
Vill bara tillägga att jag älskar dig pappa , obeskrivligt mycket!

GRATTIS BÄSTAVÄN

Idag fyller bästis Frida byxmyndig, hah!
Det känns som om vi har kännt varandra hela livet, men det är bara två/tre år, :o
Men jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra!


Idol medverkan

Ja, jag ska sova men måste bara slänga in den här bilden :)


Trött!

Omg vad jag är trött, har inte gjort någotning speciellt ikväll, bara ätit godis och kollat på tv. FÅr se vart vindarna bär i morgon, men nu ska jag gå och lägga mig.
Sweet dreams/ snjo



Frida bästis fyller år om 59 min :)

Det behövs inte två för äkta kärlek


Allt skulle vara så annorlunda om du såg på mig på samma sätt som jag ser på dig ..

tack för länken som jag hittade hos Aleksandra, om ni själva vill stoppa in en bild på er i ett öga eller i något helt annat, gör det då här. Nu väntar middan, puss!

Nu kommer bilderna!

Nu sitter jag här med hårinpackning i håret och ska snart sätta mig i soffan och äta middag, men tänkte först ladda upp dom efterlängtade idol bilderna från igår, enjoy:




Här har ni idolerna.

Följande bilder är endast på mig och mina kompisar:



juryn 2009


nicole sötnos


"greenroom"




maten var jätte god ..


på restaurangen, tack för en underbar kväll tjejer!

Planer för kvällen

Hemma efter en jobbig träning, riktigt skönt :)
Nu ska jag duscha och äta middag, min planer för kväll är:

- Duscha
- Middag (Rostboff&potatiossallad)
- TV (Stjärnor på is) 20.00
- Film (Lost in translation) 21.00
- TV (Sing a long) efter filmen
Sedan blir det nog en hel del data också eftersom att jag är ensam hemma ..

Skriver senare, puss/snjo

Myskväll

Hejsan svejsan :)
Vaknade vid tio och har nu på morgoenen ätit frukost och kollat på sista andaavenyn, så nu är jag ikapp!. Isag händer nog inte så mycket ska hjälpa mamma och städa och sedan kanske träna. Eftersom att mina mamam&papap inte är hemma ikväll och alla kompisar är typ borta har jag tänkt att vara ensam hemma och kolla på film om inget annat dyker upp. Bilderna från igår kommer upp senare, måste hjälpa mamma först :)
Puss/ snjo

Trött

Nu har jag kollat på andraavenyn och ät så trött att jag knappt orkar ha ögonene öppna, sov sött/ snjo

Åh jag blir så arg!

Mobilen kronglar och jag hittar inte min kamera, så det blir tyvärr ingen dagens outfit. Förlåt men sånt är livet, jag lär ju ha på mig det flera gånger så det är väl lungt. Nu ska jga lägga mig och kolla på andraavenyn,
Ha en super duper natt, eller som jag och nicole brukar säga, vi möts i våra drömmar :) /snjo

Idol, restaurang och tjejer!

Hej allihopa, förlåt för den dåliga blogguppdateringen men har inte  haft tid helt enkelt :) Men min fredag såg ut så här: Först gick vi från skolan lite tidigare för att åka till idol genrepet i frihamnen, vi hade bara två biljetter men lyckades komma in alla fem. Jätte kul var det faktist, det var nästan som på riktigt men utan den riktiga juryn och så. Efter det åkte jag,Frida, Sandra och Nicole till Östermalmstorg och åt middag eftersom att Frida fyller år på söndag. Jag har tagit massa massa bilder idag som självklart kommer upp här ibloggen, men jag är ledsen, ni får vänta tills imorgon. Jag är jättetrött idag och måste verkligen sova. Btw min moster har kommit hit från Malmö och ska sova hos oss inatt, och snäll som jag är så lånar jag ut min säng till henne och får sova på en madrass i datarummet, men jag tänkte passa på att mysa under täcket och se på andraavenyn. Ska ta en dagens outfit nu som kommer upp idag, men räster av bilderna kommer imorgon.
Sov så gott nu/ snjo


Bild från Norge i våras, du you remember?

Oj inga blogg inlägg idag. För

MMS

Oj inga blogg inlägg idag. Förlåt :) berättar imorgon varför. Puss/snjo


Ses!

Åker till idol och middag nu, återkommer ikväll, allt är så stressigt -.-
Massaa pussar&kramar/ snjo

Jag ber om ursäkt

Godmorgon,
Förlåt för "blogguppehållet" igår men jag hade helt enkelt inte tid. Först efter skolan åkte jag och Sandra till stan för att träna på friskis&svettis sedan åkte jag hem och var hemma i fem minuter innan jag skulle på två timmar fysträning med fotbollen( skitjobbigt). Och jag kom hem vid halv tio och då åt&duschade jag sedan gick jag och la mig, var hur trött som helst. Nu ska jag till skola skriver mer ikväll.
Puss/ snjo


Mandariner & greys

Oj bråttom bråttom, greys börjar om två minuter och måste hinna hämta mandariner först, haha!
Vi höres imorgon, ledsen att det inte blev någon ny header idg men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, visst?
Godnatt/ snjo

Klänning

Här har ni två bilder på min klänning som jag gjorde i syslöjden, blev faktisk ganska nöjd :)

Hejdå

Nu ska jag åka med min pappa och spela bowling, har lite bråttom men skriver igen senare. Ha en jättefin kväll/ snjo :)


Outfit 5nov


jenas - ginatricot
vringad tröja - cubus
örhängen - six

Sen dag

Tjena,
Hemma efter skolan som slutade fyra. Hatar när den slutar så sent men det är skönt med 80min slöjd som sista lektion. Blev klar med min klänning idag, lägger upp bild senare, som jag har jobbat med hela terminen. Blev riktigt nöjd och det verkade det som min slöjdlärare också blev eftersom hon gav mig massa beröm. Nu ska jag fortsätta kolla på andraavenyn och har precis ätit en macka men är inte riktigt mätt så ska gå och hämta något mer.
Puss/ snjo

Har nu uppdaterat min mobil oc

MMS

Har nu uppdaterat min mobil och tror att jag kan mobilblogga. Hoppas att det funkar, kollar på tila tequila och ska strax sova, puss/snjo


Godnatt

Tja, hemma efter ett jobbigt spinningpass med mamma. Haha, trodde verkligen inte att det skulle vara så jobbigt men det var uppriktigt sagt skitjobbigt. Nu har jag filat mina naglar och ska alldeles strax kolla på desperate housewifes. Blev inte så mycket bloggande idag, men imorgon tror jag att jag ska göra en ny header, så den som kollar får se liksom :)
Godnatt & puuuuss/snjo

Träning

Ska möta mamma islussen om 50min men tänkte köpa en frukt på vägen så jag ska byta om och åka nu. Som sagt ska vi träna på friskis&svettis. Jag återkommer efter :)
puss/ snjo

Hjälp med gymnasieval?

Hemma lite tidigare en vanligt idag eftersom att jag har varit hos tandläkaren. Gick väl bra, men hoppas bara på att jag får ta bort den här jäkla tandställnigen snart, två år med en stålskena i munnen och alla skulle ha tröttnat. Men det är väl värt det, fina tänder får man ju iallafall. Ska åka in till stan vid fem för att träna med mamma, får se hur der går :)
Annars blir det väl inte så mycket ieftermiddag hade tänkt att kolla lite på gymnasium och så eftersom att jag känner mig lite smått stressad speciellt när gymnasiumässan är nästa vecka. Har typ inte så stor aning om vad jag ska gå, kanske resturang, eller så blir det typ media eller design. Det är så svårt, jag vill inte gå samhäll eller natur för jag pallar inte tre år till med typ samma plugg, vill ha förändring. Design verkar kul eftersom jag älskar att sy och så men jga suger på att rita och så är det väl typ svårt att få jobb? Jaja, får se hur det blir med saken. Har iallafall hittat en skola i skåne, haha! Ska leta vidare nu, ni får jättegärna komma med tips. Ska nog även kolla lite på andraavnenyn.
Puss/ snjo


Hemma efter träning nr2

Hejsan,
Äntligen hemma efter en skön men ansträngande fotbollsträning, nu ska jag duscha och äta te och mackor. Ska även måla mina naglar det verkar som om mitt test blir lyckat.
Sov så sött allihop/ snjo :)

På språng

Ska skynda mig att byta om nu innan det bär av till nästa träningen. Det blir så eftersom att Sandra och jag har olika aktiviteter så vi får helt enkelt anpassa oss. Har träning på Myren, konstgräs så skönt efter två veckor på grus. Tycker verkligen ínte om grus + att det gör ont om man ramlar xd
Skriver troligen ikväll efter träningen, massa pussar/ snjo

Nyttiga månaden är här

Tjena,
Idag efter skolan åkte jag och Sandra till Friskis&svettis och tränade, det är så skönt att träna, eller iallfall efter. Vi har köpt månadskort och bestämt att vi ska träna minst två-tre gånger i veckan. Hoppas vi klarar det, har även bestämt med mig själv att sluta äta godsaker i en månad. Jag kommer endast unna mig lite på helgerna. Jag har väkt mig idag och kommer göra det om en månad för att se om det blir någon förändring. Haha om det blir det ska ni få höra :) Nu ska jag se på andraavenyn och äta en yoghurt innan pappa kommer hem och lagar mat åt mig. Juste, jag har fotbollsträning senare ikväll.
puss/ snjo


mitt übersnygga träningskort -.-


Detta är min favorityoughrt just nu, TESTA!
En vaniljyoghurt med müsli till, yummie!

Dålig bloggdag, återkommer!

Förlåt för en oerhört dålig blogg dag, men åkte till stan imorse för att åka skridskor men det blev inte så för det kostade 40 och så mycket pengar hade vi inte med oss, haha! Efter en stund istan åkte jag vidare till skogskyrkogården tillsammans med mamma,pappa och min bror. Allt är så fint där vid den hära tiden, alla ljus som lyser, men även så dystert, alla människor som tänder ljus för folk som har dött. Man får liksom en sådan hemsk känsla. Men nu ikväll har jag kollat på oth och gossipgirl, sov så gott/ snjo

bilder från dagen:

snön har kommit! :D


sötisar i stan


vi fikade



och kollade på spöket

Bästisar på is

Nu ska jag alldeles snart åka till stan med Frida och Nicole. Frida ska köpa skor och sedan ska vi åka skridskor i kungsan. Kommer att ta massor med bilder idag, bra va? :)
Ha en bra dag/ snjo


Tomtegröt

Godmorgon,
Läste i en blogg för några dagar sedan att den skulle äta gröt, och jag blev supersugen! Så nu har jag köpt gröt och ska äntligen äta den. arisgrynsgröt (läs:tomtegröt) Så nu ska jag springa till den så att den inte bräns,
återkommer senare /snjo

Varmsäääng

Nu har jag massor att tänka på och så är jag jätte trött, vill bara hoppa ner i min varma säng och mysa. Det är precis vad jag ska göra :) Hörs imorgon,
puss/ snjo


Vintern knackar på dörren!

Jag känner att vintern är på väg. Åh jag älskar vintern, den vita snön som knastrar under skorna, ljusen som lyser från alla fönster i mörkret och alla goda dofter som kommer till julen. En till sak jag tycker om med vintern är kylan, okej det kanske låter konstigt men det är mysigt. Mysigt när man måste sätta på sig massa kläder om man ska gå ut, mysigt att kura ihop sig i soffan hemma och se på tv. Och mysigt att umgås med vänner, för när det är kallt så kommer alla varandra så mycket närmare, för om någon fryser så värmer man den med en kram eller något. Men vad är det dåliga med vintern då? Förutom slask, hatar slask! När man blir helt blöt och kall i skorna utan någon som helst mysfaktor. Och kylan när man är ensam, vem värmer någon som alltid är ensam? Varför behöver snön kyla för?  Snälla ge oss en varm vinter med massa snö så att ingen behöver frysa ensam?


Den här bilden är tagen förra julavslutningen, utan snö!
men visst är bilden fett cool? :)

Dagens klädval

Idag tänkte jag först sätta på mig strumpbyxor sen jag bara nej det är för kallt. Så det fick bli något skönt och ganska varmt. Ursäkta att blixten kom mitt i ansiktet men hade tänkt att ta en ny bild men glömde helt bort och nu har jag bytt om. puss/ snjo



Jeans - ginatricot
Linne - ginatricot
Kofta - ginatricot
(varför har jag alltid på mig alla mina kläder från samma affär varje dag?)

Kall mysdag

Hemma efter en kall men rätt mysig dag. Började med att jag åkte till djurgården med mamma och pappa och promenerade lite, sedan gick vi till gärdet och åka upp i Kaknestornet. Där fikade vi en lite stund :) Vi åkte hem till bredäng men efttersom att mina kompisar skulle till stan gick jag bara hem en snabbis sen åkte jag igen. Vi åkte till Idolernas hotell, vet inte varför men vi väntade på att de från idol skulle komma. Mina kompisar var där i torsdags också (när jag var sjuk) och då stod dom utanför i två timmar :o. Isabella och jag tänkte orka? men vi åkte med iallafalla, vi var bara där en liten stund eftersom att det vara skitkallt. Men Johan och Kevin gick förbi. Hah precis dom som jag hejar på. Sedan åkte vi hem och jag åt med mina föräldrar. Nu har jag varit ute en stund i kylan, omg va kallt det är! Men jag tycker om vintern. Såå mysigt! Nu längtar jag bara efter snön. Här kommer lite bilder från dagen.
Puss/ snjo


Så fin utsikt uppefrån Kaknestornet :)


Jag åt typ världens största chokladboll :o


& sen donken


hahha dilan ibakgrunden!


Nicolitah frös :)


Djurgården

Ska åka till djurgården och promunera med mina föräldrar, har inte så mycket annat för mig så :)
Vi hörs/ snjo

RSS 2.0